Ovabeyli İlkokulu

Vizyon: Ülkemizi geçmişi gibi görkemli bir geleceğe taşıyacak aynı zamanda bilim ve degerlerle donanımlı hale gelmiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8.20-14.20
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Her sene başında servis ayarlanarak ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Bocce, Atletizim
Bilimsel Etkinlikler: STEM, Tubitak Bilim Fuarları, 3D Yazıcı
Proje Çalışmaları: Bir Damla da Sen OL, Köyde İmece, Minik Kalpler Büyük Yüreklere Dokunuyor, Kalbe Dokunan Kitaplar...

WEB - https://ovabeyliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ovabeyli Köyü, Eyyübiye Şanlıurfa

Öğretim Şekli :tam öğretim

Yerleşim Yeri - Köy halkı öğretmenlere karşı saygılıdır. Öğrenci ve veli profili öğretmenler tarafından olumlu görülmektedir.

Adres - Ovabeyli Köyü, Eyyübiye Şanlıurfa

Ulaşım Okulumuz Şanlıurfa merkeze 25 km uzaklıktadır. Akçakale ve Harran dolmuşları 1 km uzağından geçmektedir. Köyün 1 km yakınında sağlık ocağı, fırın, market, eczane bulunmaktadır. Köy büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü almıştır. Öğretmen servisi bulunmaktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ve servisle geliş gidiş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 25 km. uzaklıktadır.